Nytt Leverans av varor Betalningssätt Nyttig information Kontakter
|
Nyttig information Om företagetRDEBUTIK är ett officiellt registrerat detalj- och e-handelsföretag i Sverige. RDEBUTIK är en del av det storetablerade varumärket RD Electronics som även är verksamt i länder som Lettland, Litauen, Estland och Finland. Vårt huvudkontor ligger i Riga, Lettland.Kundstöd:

 Vi ger kundstöd på engelska via telefon och mejl. Du får svar på alla frågor på vardagar (kl. 9:00 – 18:00).Låga priser:

 Vi erbjuder endast originalprodukter med hög kvalitet med officiell garanti. Faktumet att våra priser ligger under marknadsprisnivå betyder inte att vi säljer falska eller begagnade produkter. Vår prisbildning bygger på våra kostnader som i allmänhet är mycket lägre i de baltiska länderna än i Sverige.Leverans:

 Vi levererar produkter från vårt lager i Riga. I och med detta kan leveransen dröja och vara dyrare än en leverans från någon av de svenska lagren. Men den riktiga leveranstiden och -kostnaden visas alltid på vår webbplats.

 

Observera att om du beställer produkter eller varor som väger över 30 kg, kommer de att levereras till dörren!


Betalsätt:

 Vi ger möjligheten att välja följande betalsätt för din beställning, inklusive Klarna, Avarda och banköverföring (förskottsfaktura). Vänligen följ instruktionerna när du beställer!

 
 
Tillagd i jämförelselista 0 artiklar
Jämför valda
Rensa
Artikelleverans Betalsätt