Nytt Leverans av varor Betalningssätt Nyttig information Kontakter
|
Nyttig information Om företaget

 


RDEBUTIK är en del av det storetablerade RD Electronics detalj- och e-handelsföretaget. RDEBUTIK representerar varumärket RD Electronics i Sverige.

Märket RD Electronics har 29 butiker i Lettland och två butiker i Litauen. Webbutiker i Litauen, Lettland, Estland och Finland har blivit populära i och med sin kundvård och ett brett urval av produkter. Nya e-handelsföretag i Sverige, Storbritannien strävar efter en liknande framgång som välkända företag i andra länder har haft.  Med andra ord så är vår huvuduppgift att vara den bästa teknikbutiken där varje kund får det hen behöver. Vi arbetar med passion och med beslutsamhet för att erbjuda utomordentlig kundservice med hög kvalitet. 

 
Därför kan du lita på oss

Enorm erfarenhet

 

Vi kan med stolthet säga att som en del av märket RD Electronics har vi 25 års erfarenhet inom försäljning av apparat och elektronik, vilket gör oss till en tillförlitlig detaljhandlare. Därutöver arbetar vi med välorganiserade webbutiker inte bara i Lettland utan även i Litauen, Estland och Finland. 

 

Ett brett utbud av produkter

Mer än 100 000 varor förvaras i vårt lager och är färdiga att levereras idag. Vi representerar mer än 250 tillverkare, www.rdeshop.se erbjuder bara originalprodukter med officiell garanti. 

 

 
Oklanderlig onlineservice

Att bry sig om kunderna är det viktigaste för oss. Vi ägnar mycket tid åt att förbättra kommunikationen med våra kunder. Vi älskar våra kunder och får tillbaka samma kärlek.

 

 
 
Tillagd i jämförelselista 0 artiklar
Jämför valda
Rensa
Artikelleverans Betalsätt