Lotteri vinnare Nytt Leverans av varor Betalningssätt Nyttig information Kontakter
|
Lotteri vinnare Lotteriregler

Kampanjregler 

"Fyll i formuläret och delta i utlottningen av en Tefal OptiGrill+"

1. Kampanjens arrangör och territorium.

1.1. Kampanjens arrangör: AB “RD Standarts” (SE Reg. nr. 502079-8202; LV Reg. nr. LV40003276343; adress: Bullu iela 51C, LV-1067, Riga). Kampanjen pågår över hela Sverige.

2. Kampanjstart och slutdatum.

2.1. Kampanjen hålls: 07.11.-30.11.2022.

3. Priset.

3.1. Priset är: En (1) Tefal GC722D34 OptiGrill+ XL elgrill

3.2. Priset kan inte bytas ut mot andra varor eller pengar på deltagarens begäran.

4. Kampanjregler och villkor för deltagande.

4.1. För att delta i Kampanjen måste deltagaren fylla i Kampanjens deltagandeformulär på rdebutik.se genom att ange namn, e-postadress och telefonnummer, eller samtycka till att delta i Kampanjen på rdebutik.se orderbeställningssidan.

4.2. Alla fysiska personer som har fyllt 18 år och som är stadigvarande bosatta i Sverige kan delta i Kampanjen. Anställda hos AB “RD Standarts” eller familjemedlemmar till sådana anställda, får inte delta.

4.3. Genom att delta i Kampanjen bekräftar deltagaren att den har läst Kampanjens regler och samtycker till att följa dem.

4.4. Reglerna för Kampanjen, såväl som Integritetspolicyn finns på www.rdebutik.se 

5. Utseende av vinnare.

5.1. Vinnaren kommer att utses slumpmässigt i slutet av Kampanjperioden, genom lottning med hjälp av Random.org´s slumpnummertjänst.

6. Meddelande av vinnare

6.1. Vinnaren kommer att meddelas på RDEBUTIK.se, i sektionen “Vinnaren i Månadens Kampanj”. Namnet och en del av e-postadressen till kampanjvinnaren kan komma att också publiceras på RDEBUTIK.se’s Facebooksida.

6.2. Vinnaren av kampanjen kommer att informeras personligen inom 5 arbetsdagar efter att vinnaren fastställts. Informationen kommer att skickas till den e-postadress eller telefonnummer som angavs vid registreringen.

7. Övrig information.

7.1. Anställda hos AB “RD Standarts”, personer under 18 år, samt personer som inte är bosatta i Sverige kan inte delta i Kampanjen.

7.2. Om deltagaren inte samtycker till att tillhandahålla personuppgifter som är nödvändiga för Kampanjen och inte samtycker till behandlingen av dessa uppgifter, förlorar personen rätten till att delta i Kampanjen.

7.3. Arrangören av Kampanjen har rätt att bearbeta personlig data endast för att avgöra vinnaren och dela ut priset. Arrangören av Kampanjen garanterar att personuppgifterna för alla deltagare i Kampanjen inte kommer att överföras till tredje part.

7.4. Arrangören av kampanjen förbehåller sig rätten att utesluta en deltagare från lottningen utan någon förklaring eller meddelande om det fastställs att villkoren för deltagande har brutits eller bedrägeri på annat sätt begåtts.

7.5. Arrangören förbehåller sig rätten att ändra kampanjregler, genom att publicera dem på sin webbplats RDEBUTIK.se

7.6. Deltagare i Kampanjen samtycker till behandlingen av sina personuppgifter (namn, e-postadress) för direktmarknadsföringsändamål - deltagarna samtycker till att ange sin e-postadress och ta emot reklammeddelanden via e-post.

 

7.7. Reglerna för Kampanjen, såväl som Integritetspolicyn finns på www.rdebutik.se 

 
 
Tillagd i jämförelselista 0 artiklar
Jämför valda
Rensa
Artikelleverans Betalsätt